söndag 15 november 2009

Feliway ska ge katter ro i kroppen




Det har kommit en produkt som man sätter i uttaget som ger ut en doft som är samma som katter som stryker sig emot varandra, och detta gör att stressade katter ska bli lugnare och trivas.
Vi ska köpa denna och testa på våra 7 katter, ska bli intressant och se just på en av våra katter Prickis som är väldigt stressad och oroad.
Skickar med lite info från apotekets hemsida om varan, är där du kan köpa den:)


Doftspridare med feromon

För katt

Innehåller syntetiska kopior av kattens egna ansiktsferomoner (doftsignal). Kan t.ex. motverka urinmarkering och oro inomhus.

Ansluts till ett eluttag. Kan även hjälpa katten att anpassa sig till nya miljöer.
Om Feliway

För djur.



Feliway innehåller en syntetisk motsvarighet till kattens ansiktsferomoner (luktämnen). Feromonerna påverkar katten så att den känner sig lugn och trygg i sin miljö och kan förhindra exempelvis urinmarkering.


Feliway doftavgivare används inomhus för att till exempel förhindra urinmarkering och vertikala klösningar samt förbättra relationen mellan katter. Användning av Feliway kan ävenunderlätta kattens anpassning till förändringar i närmiljön.


Feliway spray kan användas både inomhus och utomhus, till exempel i bilen eller i kattens transportbur. Feliway spray används till exempel för att förhindra urinmarkering och vertikala klösningar samt förbättra relationen mellan katter. Användning av Feliway spray kan ävenunderlätta bilåkning och kattens anpassning till förändringar i närmiljön.





Förpackningar;

Feliway doftspridare + lösning, 48 ml

Feliway lösning refil, 48 ml

Feliway spray, 60 ml

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar